Proiecte şi parteneriate

Proiecte şi parteneriate educaţionale derulate la nivel national si regional:

Proiecte şi parteneriate educaţionale derulate la nivel local:

La această competiție au participat copii din școlile speciale alături de voluntari din școlile generale și liceele din Bucuresti.

S.N.A.C. este un program coerent şi coordonat de activităţi desfăşurate cu regularitate şi care antrenează voluntari şi copii cu nevoi speciale, aflaţi în situaţii de risc, în dificultate sau în pericol.

Acțiunile comunitare din cadrul SNAC oferă oportunități și șanse egale de afirmare  tuturor copiilor, fie că sunt cu dizabilități, provin din medii sociale defavorizate sau din școli obișnuite.

Concursul „Împreună pentru viitor“ este inițiat de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului  se adresează unităților de învățământ care desfășoară activități în cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară.

Proiect cu Muzeul Naţional al Literaturii Române

Proiectul “Arta uneşte suflete fără discriminare”este demarat de KFC Romania în colaborare cu Muzeul Naţional de Artă al României şi Şcoala pentru Deficienţi de Vedere din Bucureşti. Scopul proiectului este acela de a atrage atenţia asupra faptului că accesul la cultură şi artă nu trebuie să fie îngrădit şi tributar percepţiilor sociale.

Asociația Nevăzătorilor din România

Asociația Club Sportiv Climb Again

Fundația “Light into Europe”

Asociația Young Goldfish

Asociația Tandem

Muzeul Național al Literaturii

Muzeul Național de Artă al României

Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa

Muzeul Țăranului Român

Radio România Cultural

Librăria Cărturești

Fabrica de timbre

Craft mall

Școala Generală Nr. 150, București

Școala Gimnazială “Maica Domnului”

Liceul A.D. Xenopol