Olimpiade si concursuri

La concursul de la Arad am participat cu câțiva dintre cei mai buni elevi al școlii, la trei secțiuni: Limba și Literatura Romană, Matematică – secțiuni dedicate exclusiv elevilor de la cls. a VIII-a și proba de Lectură rapidă, la care se puteau înscrie elevi de la gimnaziu, indiferent de vârstă. Concursul a fost unul foarte serios, cu subiecte întocmite dupa programa de examen. Gazdele au fost foarte atente și grijulii cu oaspeții, astfel încât atât elevii, cât și profesorii lor s-au simțit foarte bine.

Rezultatele, meritorii, ne-au bucurat pe toți si aș vrea să le enumăr:

Elevii au fost pregatiți la limba română de prof. Nora Negreanu, iar la matematică de prof. Tiberiu Rosu. Însoțiți la concurs și de prof. Carmen Belu și Dalia Eremia, copiii s-au întors cu amintiri foarte frumoase, nu numai de la concursul propriu-zis, dar și din excursiile din imprejurimile Aradului unde s-au împrietenit cu colegii lor de la celelalte școli. A consemnat, Nora Negreanu.

Elevul Nedu Razvan a obținut premiul al III – lea

diploma-sah

- Premiul II Sah – eleva Nedu Ana Maria,  coordonată de prof. Linca Nicolae

- Premiul I Proba la alegere – elevilor Leancă Eduard  și Stan Georgiana, coordonați  de Prof. Buliga Mihaela și Prof. Răiescu Elena

Premiul I matematica  – eleva Nedu Ana Maria

Premiul al III-lea  Limba si Literatura Româna – elev Stan Aurelian