Festivalul Intercultural de muzică de iarnă pentru copii, ediţia a III-a

Pe data de 6 decembrie 2011, începând cu orele 14.00, va avea loc la Palatul Naţional al Copiilor Bucureşti, a treia ediţie a Festivalului Intercultural de muzică de iarnă pentru copii, având ca scop o ”întâlnire între civilizaţii”, organizat în colaborare cu Ambasada Spaniei, UNDP, Guvernul României, Departamentul Relaţii Interetnice, Direcţia Generală Afaceri Globale a Ministerului de Afaceri Externe, Direcţia Generală Educaţie Timpurie şi Învăţare pe toată durata vieţii a Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, Primăria Municipiului Bucureşti, Asociaţia Parteneriat pentru Europa, Fundaţia Scheherazade.

În cadrul festivalului vor participa peste 20 de unităţi de învăţământ, 800 de copii, mai multe culturi şi religii, care vor prezenta un spectacol în diferite limbi de circulaţie internaţională: spaniolă, română, maghiară, greacă, germană, engleză, bulgară etc.

La acest festival a participat un grup  vocal, format din elevi din clasele V-VIII, însoțiți de Doamna profesoară de muzică Elena Răiescu.

Categoria: Fara categorie

Daca acest articol v-a starnit interesul, va rugam sa ne lasati un comentariu sau sa va abonati pentru a primii automat articolele de indata ce acestea apar pe site.

Lasati un comentariu

(required)

(required)