Cea de-a doua ediție a Discovery week

British Council împreună cu Fundația Light into Europe organizează în perioada 14-18 noiembrie 2011, a doua ediție a Discovery Week, eveniment dedicat persoanelor cu dizabilități senzoriale. Evenimentele se vor desfășura la biblioteca British Council din București, din Calea Dorobanților nr. 14.

Discovery Week promovează egalitatea de șanse, susține dezvoltarea abilităților de viață independentă și încurajează persoanele cu dizabilități senzoriale să participe activ la viața culturală a comunității. Totodată, evenimentul urmărește creșterea nivelului de conștientizare și înțelegere a dizabilităților senzoriale de către publicul larg.

În zilele de 15-16 noiembrie 2011 se vor desfășura  activități specifice deficiențelor de vedere.  Elevii școlii vor  juca șah pentru nevăzători, vor confecționa felicitări din diverse materiale și vor participa la multe alte activități interesante, ateliere practice dedicate lor.

Evenimentele se vor desfășura la biblioteca British Council din București, din Calea Dorobanților nr. 14.
Categoria: Noutati

Daca acest articol v-a starnit interesul, va rugam sa ne lasati un comentariu sau sa va abonati pentru a primii automat articolele de indata ce acestea apar pe site.

Lasati un comentariu

(required)

(required)