Donatii pentru elevii scolii

De curând dl. Prem Roopchandani, un om de afaceri de origine indiană, şi-a exprimat dorinţa să ajute copiii cu deficienţă de vedere din şcoală. Zis şi făcut ! Ajutorul a fost prompt şi binevenit, el constă, pentru început, în achiziţionarea unor perechi de ochelari pentru mai multi elevi şi eleve de la ciclul primar şi gimnazial. La această acţiune au participat prof. Nora Negreanu, care coordonează această activitate, medicul oftalmolog din scoală, d-na Mirela Ionescu. Totul s-a desfăşurat cu acordul dir. Prof Felicia Lucaci.
Acţiunile de benevolat vor continua prin achiziţionarea unor maşini de scris Braille şi a unor cadouri de Crăciun pentru elevii cei mai nevoiaşi din şcoală. Elevii au fost propuşi de d-na asistent social, Georgeta Zidărescu.
Intrebat de ce ne-a ales pe noi, d-l Roopchandani a spus : « M-am retras din afaceri şi mi-am promis că voi contribui la ajutorarea celor mai puţin privilegiaţi în viaţă. Sunt foarte sensibil la greutăţile prin care trec nevăzătorii, mai ales copiii ; de asemenea sunt impresionat de copiii abandonaţi sau de cei care trăiesc în orfelinate »
Îi mulţumim în numele elevilor pentru sprijinul acordat !

Prof. Nora Negreanu

prem9prem10

Categoria: Noutati

Daca acest articol v-a starnit interesul, va rugam sa ne lasati un comentariu sau sa va abonati pentru a primii automat articolele de indata ce acestea apar pe site.

Lasati un comentariu

(required)

(required)